Jungle Fever

Ook dit jaar staat Panasonic weer met LUMIX op de Professional Imaging beurs. Bezoek de stand en ontdek de nieuwe LUMIX G9, dé outdoor camera voor de gepassioneerde fotograaf. Ervaar zelf de ongekende mogelijkheden van beeldstabilisatie, de sublieme details in een 80MP shot en  de ultrasnelle Autofocus om de meest vluchtige onderwerpen haarscherp vast te leggen. Uiteraard zullen ook de nieuwe LUMIX GH5S, GX9 en TZ200 niet ontbreken in het touch&try gedeelte. Laat je verbazen en krijg de ‘Jungle Fever’ van LUMIX!

Wil jij kans maken op gratis toegangskaarten voor de Professional Imaging beurs én een LUMIX FZ300?

Laat je creativiteit spreken en maak een foto binnen het thema “Jungle Fever”. Denk hierbij aan alles wat met natuur en dieren te maken heeft.

Maak kans op:

1e prijs: LUMIX FZ300

2e & 3e prijs: Vrijkaarten Professional Imaging 2018

 

Bekijk de voorwaarden

De foto competitie (“De LUMIX G Experience Foto wedstrijd”) is toegankelijk voor iedereen in Nederland van 18 jaar en ouder. Bij deelname aan deze fotowedstrijd ga je akkoord met de voorwaarden.
Om deel te nemen aan deze fotowedstrijd, stuur je maximaal 10 foto’s in die overeenkomen met het desbetreffende thema. De deelnemer die de beste foto, beoordeeld door een jury gekozen door Panasonic Nederland, heeft ingezonden wint de aangegeven prijs.
De periode waarin de foto kan worden ingezonden loopt t/m 21 maart 2018.
De winnaars worden op de hoogte gesteld door middel van de contactgegevens die de deelnemer in zijn/haar profiel heeft ingevoerd. Als een winnaar na 2 weken niet heeft gereageerd op de e-mail dan behoudt Panasonic Nederland zich het recht om een andere winnaar aan te wijzen.
Bij deelname aan de fotowedstrijd bevestigt de deelnemer dat de deelnemer volledig eigenaar is van de foto en geeft toestemming dat Panasonic royalty-free en exclusief gebruik mag maken van deze content in iedere vorm en wereldwijd.
Prijzen zijn niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld of voor prijzen met een gelijke of vergelijkbare waarde.
In het geval van onvoorziene omstandigheden heeft Panasonic het recht om een alternatieve prijs voor te stellen.
Panasonic heeft het recht om naar bewijs van leeftijd en identiteit te vragen van de deelnemers.
Iedere schending van de Voorwaarden kan resulteren in een ongeldig verklaarde inzending en/of een diskwalificatie voor de wedstrijd.
Panasonic is in geen geval verantwoordelijk voor inzendingen die corrupt zijn, vertraagd is, zoek geraakt of om een overige reden niet aan de voorwaarden voldoet.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Persoonlijke gegevens die ingediend zijn worden uitsluitend gebruikt voor de fotowedstrijd
Eigenaar van de fotowedstrijd is Panasonic Netherlands, een branch van Panasonic Marketing Europe GmbH in Wiesbaden, Europalaan 28E, 5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Inzendingen die naar dit adres worden gestuurd zijn uitgesloten van deelname.

Alle inzendingen