Vakantie & Reizen

De zomermaanden komen er weer aan en de zon laat zich van zijn mooiste kant zien. Veel mensen zullen de komende tijd op vakantie gaan naar de zon op of gaan op reis naar andere prachtige en/of bijzondere plekken. Dat zijn uiteraard ideale fotomomenten! Daarom is het thema dit keer: Vakantie & Reizen.

Laat jouw mooiste reis- of vakantiefoto’s zien en maak kans op deze prachtige prijzen!

1e prijs: DMW-PB10

2e prijs: DMW-PM10

3r prijs: DMW-PS10

 

Bekijk onze tips voor reisfotografie en lentefotografie voor inspiratie! Succes!

 

 

Bekijk de voorwaarden

De foto competitie (“De LUMIX G Experience Foto wedstrijd”) is toegankelijk voor iedereen in Nederland van 18 jaar en ouder. Bij deelname aan deze fotowedstrijd ga je akkoord met de voorwaarden.
Om deel te nemen aan deze fotowedstrijd, stuur je maximaal 5 foto’s in die overeenkomen met het desbetreffende thema. De deelnemer die de beste foto, beoordeeld door een jury gekozen door Panasonic Nederland, heeft ingezonden wint de aangegeven prijs.
De periode waarin de foto kan worden ingezonden loopt t/m 31 augustus 2018.
De winnaar wordt op de hoogte gesteld door middel van de contactgegevens die de deelnemer in zijn/haar profiel heeft ingevoerd. Als de winnaar na 2 weken niet heeft gereageerd op de e-mail dan behoudt Panasonic Nederland zich het recht om een andere winnaar aan te wijzen.
Bij deelname aan de fotowedstrijd bevestigt de deelnemer dat de deelnemer volledig eigenaar is van de foto en geeft toestemming dat Panasonic royalty-free en exclusief gebruik mag maken van deze content in iedere vorm en wereldwijd.
Prijzen zijn niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld of voor prijzen met een gelijke of vergelijkbare waarde.
In het geval van onvoorziene omstandigheden heeft Panasonic het recht om een alternatieve prijs voor te stellen.
Panasonic heeft het recht om naar bewijs van leeftijd en identiteit te vragen van de deelnemers.
Iedere schending van de Voorwaarden kan resulteren in een ongeldig verklaarde inzending en/of een diskwalificatie voor de wedstrijd.
Panasonic is in geen geval verantwoordelijk voor inzendingen die corrupt zijn, vertraagd is, zoek geraakt of om een overige reden niet aan de voorwaarden voldoet.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Persoonlijke gegevens die ingediend zijn worden uitsluitend gebruikt voor de fotowedstrijd
Eigenaar van de fotowedstrijd is Panasonic Netherlands, een branch van Panasonic Marketing Europe GmbH in Wiesbaden, Europalaan 28E, 5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Inzendingen die naar dit adres worden gestuurd zijn uitgesloten van deelname.