Portret

Bij portret fotografie probeer je het karakter en/of uitdrukking van een persoon vast te leggen in een enkel beeld. Het is een intieme manier van fotograferen en het kan op zeer veel verschillende manieren. Wij zijn benieuwd naar jullie portret foto’s! Dus stuur je ze in en maak kans op leuke prijzen!

Bij portret fotografie probeer je het karakter en/of uitdrukking van een persoon vast te leggen in een enkel beeld. Het is een intieme manier van fotograferen en het kan op zeer veel verschillende manieren. Wij zijn benieuwd naar jullie portet foto’s! Dus stuur je ze in en maak kans op leuke prijzen!

 

Prijzen

1e prijs:

Limited edition LUMIX G Lamzac + 2 vrijkaarten voor de Professional Imaging

2e & 3e prijs:

2 vrijkaarten voor de Professional Imaging

Op de Professional Imaging (23-24-25 maart 2019) zal voor het eerst in Nederland onze nieuwe LUMIX S Full-Frame systeemcamera te zien zijn op onze LUMIX stand. De top 3 van deze fotowedstrijd ontvangen 2 vrijkaarten voor deze beurs.

Inspiratie

Bekijk de tips van Joey Hohage voor portretfotografie en een kleine greep uit zijn bijzondere collectie:

 

Bekijk de voorwaarden

De foto competitie (“De LUMIX G Experience Foto wedstrijd”) is toegankelijk voor iedereen in Nederland van 18 jaar en ouder. Bij deelname aan deze fotowedstrijd ga je akkoord met de voorwaarden.
Om deel te nemen aan deze fotowedstrijd, stuur je maximaal 5 foto’s in die overeenkomt met het desbetreffende thema. De deelnemer die de beste foto, beoordeeld door een jury gekozen door Panasonic Nederland, heeft ingezonden wint de aangegeven prijs.
De periode waarin de foto kan worden ingezonden loopt t/m 18 maart 2019.
De winnaar wordt op de hoogte gesteld door middel van de contactgegevens die de deelnemer in zijn/haar profiel heeft ingevoerd.
Bij deelname aan de fotowedstrijd bevestigt de deelnemer dat de deelnemer volledig eigenaar is van de foto en geeft toestemming dat Panasonic royalty-free en exclusief gebruik mag maken van deze content in iedere vorm en wereldwijd.
Prijzen zijn niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld of voor prijzen met een gelijke of vergelijkbare waarde.
In het geval van onvoorziene omstandigheden heeft Panasonic het recht om een alternatieve prijs voor te stellen.
Panasonic heeft het recht om naar bewijs van leeftijd en identiteit te vragen van de deelnemers.
Iedere schending van de Voorwaarden kan resulteren in een ongeldig verklaarde inzending en/of een diskwalificatie voor de wedstrijd.
Panasonic is in geen geval verantwoordelijk voor inzendingen die corrupt zijn, vertraagd is, zoek geraakt of om een overige reden niet aan de voorwaarden voldoet.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Persoonlijke gegevens die ingediend zijn worden uitsluitend gebruikt voor de fotowedstrijd
Eigenaar van de fotowedstrijd is Panasonic Netherlands, een branch van Panasonic Marketing Europe GmbH in Wiesbaden, Europalaan 28E, 5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Inzendingen die naar dit adres worden gestuurd zijn uitgesloten van deelname.