Voorgaande wedstrijden

Laat je creativiteit spreken en maak een foto binnen het thema “Jungle Fever”. Hierbij kun je denken aan alles wat met natuur en dieren te maken heeft.

Bekijk fotowedstrijd

De herfst is een perfect seizoen om macro-foto’s te maken. Met macro-fotografie laat je kleine objecten zoals paddenstoelen en bladeren juist heel groot lijken. Vooral bij natuurfoto’s is deze manier van fotograferen erg geliefd. De komende tijd dagen we je uit om deze creatieve manier van fotograferen eens te proberen, stuur je mooiste resultaat in en wie weet win jij wel een leuke prijs!

Bekijk fotowedstrijd

De dagen zijn lang, de terrassen overvol en de natuur in volle bloei: de zomer is gearriveerd! Dit seizoen is natuurlijk perfect om er met je LUMIX camera op uit te gaan en voor de fotowedstrijd gaan wij dan ook op zoek naar de mooiste zomer-foto. ☀️

Bekijk fotowedstrijd

Zwart-wit fotografie spreekt tot de verbeelding. Het roept nostalgische gevoelens op, doet ons denken aan portretten van iconen uit het verleden. Maar zwart-wit fotografie is niet per se iets uit het verleden, ook nu nog worden er prachtige foto’s mee gemaakt.

Bekijk fotowedstrijd

Tijdens Professional Imaging 2017 biedt Panasonic de LUMIX G ambassadeurs een podium in het ´LUMIX G Theater´. De winnaar van de LUMIX G Experience fotowedstrijd zal ook een mooie plek krijgen in dit theater waar zijn/haar werk wordt getoond.

Bekijk fotowedstrijd

De LUMIX G Experience is jarig! We bestaan 1 jaar en dit willen we graag vieren met een fotowedstrijd. Doe mee met de Winter fotowedstrijd en win prachtige LUMIX prijzen!

Bekijk fotowedstrijd

Prachtige kleuren, onstuimig weer, regen, zon en bladeren. Je raadt het al: het is herfst! Een perfect moment om foto’s te maken, daarom dagen we je uit om er op uit te trekken en die mooie herfstfoto te maken!

Bekijk fotowedstrijd

Ga de straat op en maak die fantastische straatfoto! Stuur je mooiste foto in en maak kans op een mooie prijs!

Bekijk fotowedstrijd