LUMIX

PHOTO ADVENTURE

 

NAMIBIA

 

Namibië. Een uiterst fotogeniek land en een droom voor de wildlife – en natuurfotograaf! De grote contrasten zullen je doen verrassen: verlaten zandduinen in warme roesttinten, de diep in het landschap ingesleten Fish River Canyon, spookachtige scheepswrakken en een keur aan wilde dieren. Ga op ontdekkingsreis tijdens een 18-daagse self-drive en rijdt dwars door Namibië naar de Victoria watervallen in Zimbabwe.

Meer informatie over de reis.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Achter de camera


Willem Sizoo

Willem Sizoo (tweelingbroer van Bob) is een 19-jarige zeer getalenteerde fotograaf uit Amsterdam. Een liefde voor natuurlijk licht, reizen en mensen begeleiden Willem bij het fotograferen. Willem verdeelt het grootste deel van zijn tijd tussen Londen en zijn geboortestad Amsterdam. Hij is dedicated LUMIX gebruiker en schiet overal ter wereld op verschillende projecten prachtige beelden voor vele diverse opdrachtgevers. Als LUMIX ambassadeur is hij afgereisd naar Namibië om dit bijzondere land op zijn eigen creatieve wijze vast te leggen.

Panasonic_LUMIX_home_30x30px

Bob Sizoo

Bob Sizoo (tweelingbroer van Willem) is een 19-jarige zeer getalenteerde fotograaf, videoregisseur en kunstenaar uit Amsterdam. De steden Amsterdam en Londen fungeren als creatieve hubs die zijn creativiteit opwekken. Of het nu mode, fotografie of kunst is – de levendige omgeving waarin Bob werkt en leeft, blijft zijn vertaling vinden in zijn werk. Als LUMIX ambassadeur is hij afgereisd naar Namibië om de LUMIX Photo Adventure reis vanuit zijn eigen creatieve perspectief in een video vast te leggen.

Panasonic_LUMIX_home_30x30px

 

Maarten Jacobi

Als 29-jarige redacteur voor Zoom.nl (het grootste fotografiemagazine van de Benelux) is Maarten Jacobi als geen ander thuis in de wereld van LUMIX camera’s. Door zijn vak komt hij dagelijks in aanraking met alle denkbare genres binnen de fotografie, van ruige landschappen in de afgelegen natuur tot fragiele portretten in de studio. Als schrijver is Maarten daarnaast altijd op zoek naar het bijzondere verhaal en de techniek achter een foto, om te delen met zijn lezers. De spectaculaire natuur van Namibië was voor Maarten de uitgelezen kans om de unieke features van de LUMIX camera’s in de praktijk te brengen.

Lees hier de ervaringen van Maarten in het artikel op Zoom.nl. 

Panasonic_LUMIX_home_30x30px

Renee van der Sijde

Renee, 34 jaar, is freelance fotograaf en filmmaker en een enthousiast LUMIX gebruiker. Renee is regelmatig in het buitenland te vinden, waar zij film en fotografie het liefste combineert. Voor TRAVELBOOK en Panasonic reisde zij dit keer naar Namibië om deze prachtige reis vast te leggen.

 

 

 

Panasonic_LUMIX_home_30x30px  

 

 

Namibië in beeld


Groeten uit Namibië! Bob, Willem, Renee en Maarten laten je met deze foto- en video impressie kennis maken met dit verrassende land, de schitterende natuur en de prachtige wilde dieren die er leven.

De foto’s en video’s worden aangevuld de komende weken met fantastische impressies van de reis.

 

© Maarten Jacobi

 

© Maarten Jacobi

 

© Maarten Jacobi

 

© Maarten Jacobi

 

© Maarten Jacobi

 

© Maarten Jacobi

 

© Willem Sizoo

 

© Willem Sizoo

 

© Willem Sizoo

 

© Renee van der Sijde

 

© Renee van der Sijde

 

© Renee van der Sijde

 

 

 

De partners


De reis naar Namibië wordt aangeboden en verzorgd door reisorganisatie BMS Travellers, de Afrika Experts! Zij zorgen ervoor dat jij met de LUMIX Photo Adventure magische momenten in een fantastisch land gaat beleven. Boek je de reis voor 31 oktober 2019, dan ontvang je gratis de robuuste allround bridgecamera LUMIX DMC-FZ300!

De LUMIX Photo Adventure Namibia is vanaf nu rechtstreeks te boeken bij BMS Travellers. Een beschrijving van de volledige reis lees je hier.

Heb je vragen over de LUMIX Photo Adventure Namibia? Neem contact op met de reisorganisatie BMS Travellers via deze link.

 

 

Namibia Tourism Board, de VVV van Namibië, stelt een gratis informatiepakket beschikbaar. Bestel deze via de onderstaande link en bereid je vast voor op een prachtige reis naar Namibië!

Namibia Tourism Board LUMIX Fotoreisen Bestel het informatiepakket

 

BMS-Travellers is al meer dan 40 jaar de expert in privé reizen naar oost en zuidelijk Afrika. Voor een rondreis met gids, self-drive, fly-in of een bijzondere huwelijksreis naar Afrika ben je bij hen aan het juiste adres. In samenwerking met Panasonic LUMIX bieden zij nu exclusief de 18-daagse LUMIX Photo Adventure naar Namibië aan incl. de LUMIX FZ300 allround camera!

Namibia Tourism Board LUMIX Fotoreisen Informatie LUMIX Photo Adventure Namibia

SAA staat voor South African Airways en is de grootste luchtvaartmaatschappij van Zuid-Afrika. De luchtvaartmaatschappij werd in 1934 opgericht en heette tot 1997 Suid-Afrikaanse Lugdiens. In datzelfde jaar werd de huisstijl vernieuwd met elementen van de Zuid-Afrikaanse vlag en een zon in het logo. Deze vliegtuigmaatschappij zorgt ervoor dat jij comfortabel naar Namibië reist.

Namibia Tourism Board LUMIX Fotoreisen South African Airways

 

 

Wellicht ook interessant:


Exklusive Vorstellung der neuen LUMIX GH5
Kies de perfecte lens
Welke lens past bij jouw fotografie stijl? Deze lens selector helpt je om de perfecte lens te vinden.

pfeil Lens selector

Exklusive Vorstellung der neuen LUMIX GH5
Zoek een LUMIX verkooppunt bij jou in de buurt
Heb jij vragen over een LUMIX camera of over de 4K / 6K Photo functie? Onze verkooppunten helpen je graag verder.

pfeil Zoek LUMIX dealer

Wat is het verschil tussen een spiegelreflex- en een systeemcamera?
Wat is het verschil tussen een spiegelreflex- en een systeemcamera?
Bent u op zoek naar nieuwe fotografische uitdagingen? We leggen de voor- en nadelen uit van DSLR- en DSLM-camera’s.

pfeil Meer Informatie