Viviana Galletta

Met de LUMIX GX9 in Los Angeles.

Van model tot fotograaf: Viviana Galletta kreeg dat voor elkaar. Toen Viviana betrokken werd bij ons experiment “Word portretfotograaf in 12 weken” in het begin van 2016, nam Viviana zelden meer mee dan haar LUMIX. “Volgens mij wordt een goede fotograaf niet bepaald door het aantal camera’s en uitrusting, maar door wat er uiteindelijk uit de camera komt,” vertelt ze.

Met deze overtuiging stapte Viviana op het vliegtuig naar Los Angeles. Om daar de campagne-foto’s te schieten voor de LUMIX GX9. Ze stelt denkt aan een mix van mode-en straatfotografie en ze wil ook graag direct in zwart-wit fotograferen. Statieven en spots? Nee. Om optimaal gebruik te maken van lokale omstandigheden, vertrouwt ze volledig op haar LUMIX GX9.

LUMIX Professionele FotografenLUMIX Professionele FotografenLUMIX Professionele Fotografen

 

 

Lumix G Fotoverhaal

 

In de straten van L.A.


Los Angeles is niet alleen reusachtig groot, maar ook ongelooflijk fotogeniek. Van downtown L.A. tot Venice Beach gaat Viviana op zoek naar settings met een model en haar LUMIX GX9. Het resultaat bestaat uit foto’s die niet zouden misstaan in tijdschriften voor lifestyle en mode.

Fotoverhaal L.A. van Viviana Galletta gemaakt met de LUMIX DC-GX9 camera met verwisselbare lensTypischVenice Beach. Al vroeg in de morgen zijn liefhebbers van plezier, sport en fitness op weg naar de promenade.

Fotoverhaal L.A. van Viviana Galletta gemaakt met de LUMIX DC-GX9 camera met verwisselbare lensOp wie wacht deze limo in Venice? Viviana gebruikt het moment voor een van haar geliefde zwart-witopnames.

Fotoverhaal L.A. van Viviana Galletta gemaakt met de LUMIX DC-GX9 camera met verwisselbare lensHier wordt een parkeerdek een perfecte fotolocatie. De middagzon voegt sterke contrasten toe.

Fotoverhaal L.A. van Viviana Galletta gemaakt met de LUMIX DC-GX9 camera met verwisselbare lensL.A. Heeft een indrukwekkende graffiti scene. De kunstwerken zijn prachtige gratis fotoachtergronden. Probeer dat zelf maar eens!

Fotoverhaal L.A. van Viviana Galletta gemaakt met de LUMIX DC-GX9 camera met verwisselbare lensMet de L.A. skyline op de achtergrond experimenteren Viviana en haar model met de 4K fotomodus.

Fotoverhaal L.A. van Viviana Galletta gemaakt met de LUMIX DC-GX9 camera met verwisselbare lensFraaie foto kansen loeren op elke straathoek. De scherpte-diepte maakt de foto hier helemaal af.

Fotoverhaal L.A. van Viviana Galletta gemaakt met de LUMIX DC-GX9 camera met verwisselbare lensWat staat er vandaag op het programma van Viviana? De setting is nu het Orpheum Theater dat in 1926 is geopend op Broadway in L.A.

Fotoverhaal L.A. van Viviana Galletta gemaakt met de LUMIX DC-GX9 camera met verwisselbare lensShowtime voor het historische United Artists Theatre. Vastgelegd in zwart en wit ziet de foto er uit als een film noire.

Fotoverhaal L.A. van Viviana Galletta gemaakt met de LUMIX DC-GX9 camera met verwisselbare lens
In straatfotografie moet je de kansen spontaan gebruiken – zoals hier op de verlaten straat bij de “Venice”-tekst.

 

De ster van de show. De LUMIX GX9.


Voor de opnames in de straten van L.A. Is de LUMIX GX9 gewoon ideaal. Omdat hij stijl en prestaties combineert in een platte en compacte camerabody. Op deze manier kan Viviana onopvallend fotograferen op plaatsen waar ze met een grote spiegelreflex-camera weggestuurd zou worden.
De LUMIX GX9 trekt eerder de aandacht door zijn beeldkwaliteit. De foto’s scoren erg goed door hun uitstekende resolutie, rijke contrasten en indrukwekkende kleurenreproductie. De 20,3 megapixel sensor zonder lowpass-filter brengt ook de kleinste details optimaal naar voren.
Erg handig voor de foto’s die Viviana van onderaf maakt, zijn de kantelbare zoeker en het kantelbare display. Op die manier heeft ze altijd volledig controle over het onderwerp. De 5-assige dubbele beeldstabilisator levert de beste voorwaarden voor scherpe opnames uit de hand.
Viviana zweert bij de innovatieve 4K foto- en videofunctie voor alle onderwerpen die meteen goed moeten zijn. Met 30 shots per seconde zal de LUMIX GX9 zeker het juiste moment vastleggen.
Meer informatie over de LUMIX GX9 is hier beschikbaar.

Panasonic Lumix GX9

 

Wellicht ook interessant


Exklusive Vorstellung der neuen LUMIX GH5
Kies de perfecte lens
Welke lens past bij jouw fotografie stijl? Deze lens selector helpt je om de perfecte lens te vinden.

pfeil Lens selector

Exklusive Vorstellung der neuen LUMIX GH5
Zoek een LUMIX verkooppunt bij jou in de buurt
Heb jij vragen over een LUMIX camera of over de 4K / 6K Photo functie? Onze verkooppunten helpen je graag verder.

pfeil Zoek LUMIX dealer

Wat is het verschil tussen een spiegelreflex- en een systeemcamera?
Wat is het verschil tussen een spiegelreflex- en een systeemcamera?
Bent u op zoek naar nieuwe fotografische uitdagingen? We leggen de voor- en nadelen uit van DSLR- en DSLM-camera’s.

pfeil Meer Informatie