LUMIX G Nieuws

DE NIEUWE LUMIX S-SERIE – FULL-FRAME ZONDER ENIG COMPROMIS

gepost op 24 oktober 2018

Panasonic kondigt de introductie aan van twee spiegelloze systeemcamera’s met een full-frame sensor van 35 mm: de S1R en de S1.

Lees meer

Foto mogelijkheid: Bloedmaan

gepost op 26 juli 2018

Vrijdag 27 Juli is er de mogelijkheid om een mooi natuurfenomeen te zien: de Bloedmaan. Door het heldere weer is het goed mogelijk dat je dit natuurverschijnsel heel goed kunt zien. Rond 21:30 uur komt de maan op en tegelijkertijd gaat de zon onder en valt de maan dus in de schaduw van de aarde. […]

Lees meer

Nieuw GH5 Fotoverslag – Nepal

gepost op 7 juni 2017

Nepal is zeker een van de meest spectaculaire bestemmingen op aarde. De mix van verschillende etniciteiten, religies en talen maken zeker net zoveel indruk als de machtige pieken van de Himalaya. In geen ander land worden zoveel religieuze feesten gevierd als hier. Een daarvan is de Hindu Holi ook wel bekend als ‘het festival van de kleuren’. Wij gingen er met de LUMIX GH5 op uit om dit spectaculaire land vast te leggen.

Lees meer

LUMIX GH5 & Dion Agius & Steven Clarey teaser

gepost op 31 maart 2017

Teaser over de trip die LUMIX ambassadeur Steven Clarey maakte met freestyle surfer Dion Agius in Mozambique.

Lees meer

Lezing door Daimon Xanthopoulos

gepost op 10 januari 2017

Op 11 en 12 februari geeft Panasonic LUMIX ambassadeur Daimon Xanthopoulos een lezing bij de Kamera Express vestigingen in Rotterdam en Amsterdam waar hij zal vertellen over zijn werk.

Lees meer